Blog

Ultimele știri

 • articol blog

  Ieri seară, la Pizzico Restaurant iubitorii de arome cubaneze au avut parte de o seară specială: trabucuri de calitate, atent împăturite de o exprimentată torcedoare, băuturi fine și acorduri sud-americane, oferite live de trupa Acel Band.

  Am stat de vorbă cu Andrei Dușu, proprietarul restaurantului din Piața Ovidiu, care ne spunea că a ales să organizeze acest gen de eveniment datorită faptului că de 10 ani, la Pizzico Restaurant, se străduiește să ofere prietenilor care-i trec pragul, cea mai bună carne Black Angus maturată, cea mai interesantă selecție de băuturi existente pe piață dar și o gamă deosebită de trabucuri cubaneze de cea mai înaltă calitate.

  Read more
 • articol blog

  La începutul acestei săptămâni Asociația Somelierilor din România a organizat un eveniment național care s-a desfășurat simultan în mai multe orașe. Clubul Național de Vin – A.S.R. a invitat profesioniști și iubitori ai vinului din București, Brașov, Timișoara, Cluj și Constanța pentru a participa la o degustare de vinuri românești de cea mai bună calitate.

  Read more
 • articol blog

  Zilele trecute ne-a atras atenția un articol din revista Agrofood, referitor la concursul World Masters of Grill, la care a participat și „regele mondial al steak-urilor„, celebrul chef Robert Rainford.

  Și, pentru că la un concurs de asemenea anvergură, cel mai important moment este cel al grillingului de vită, am fost curioși să vedem ce fel de carne au folosit concurenții și ce au apreciat jurații. Răspunsul l-am aflat foarte repede, deoarece Steak-urile, T- Bone, Rib-Eye sau Cowboy Steak dar și burgerii și micii au fost pregătiți din carne de vită Black Angus din Transilvania!

  Read more
 • articol blog

  A evoluat și a ajuns să conducă pizzeria în care a rămas 9 ani. Ce m-a impresionat la povestea sa a fost faptul că și în următoarele restaurant din București în care a lucrat a rămas pentru perioade lungi, 6 respectiv 4 ani, fapt mai rar întâlnit în acest domeniu în care personalul își schimbă foarte des restaurantul în care lucrează. Și ca să revenim la poveste vă mai spun că în ultimii ani nu a fost concurs la care să participe și să nu câștige medalii.

  Read more